Starcraft 2

Zerg rush bish.
User avatar
Darkblaze
Admin
Posts: 465
Joined: October 25th, 2009, 7:54 pm
Ingame Name: Darkblaze
SteamID: STEAM_0:0:18026806
Location: Places now

Re: Starcraft 2

Post by Darkblaze » February 12th, 2010, 7:08 pm

flickenmaste wrote:knowning Blizzard the beta wont come out for another 6 months lol
It's kinda like Valve time.
User avatar
Molimo
Admin
Posts: 243
Joined: January 26th, 2010, 7:53 pm
Ingame Name: [eK²] Molimo
SteamID: STEAM_0:1:8582793
Location: Moncton, NB, Canada
Contact:

Re: Starcraft 2

Post by Molimo » February 12th, 2010, 7:24 pm

For the Beta, go into your battle.net account and there should be an option that says Beta Profile Settings, click on it and make sure the games you want to try the beta for are checkmarked.

And yes the Beta testers will be Randomly Picked.
User avatar
wisoka
Admin
Posts: 275
Joined: September 19th, 2009, 6:50 pm
Ingame Name: [ATG] wisoka
SteamID: STEAM:0:1:5187256

Re: Starcraft 2

Post by wisoka » February 13th, 2010, 11:12 am

I signed up too. You can still register for it on Battle.net i think.
"I'll let you be in my dream if I can be in yours." - Bob Dylan
"Like a woman seduces a horny man, Hitler captivated the people of Germany." -clearly a genius.
User avatar
SirDumpling
Admin
Posts: 227
Joined: July 1st, 2009, 5:42 am
Ingame Name: Dragoon
SteamID: STEAM:0:0:00000

Re: Starcraft 2

Post by SirDumpling » February 13th, 2010, 3:36 pm

I will play anyone and everyone that gets a key.
Also, it hasn't for sure been announced, they just hinted that the beta will be available "not just to media and VIPs, but to all of our fans" or something like that.
User avatar
Kitten
Admin
Posts: 254
Joined: July 2nd, 2009, 6:01 pm
Ingame Name: Fluffy Harmless Kitten
SteamID: STEAM_0:1:1508078

Re: Starcraft 2

Post by Kitten » February 13th, 2010, 11:24 pm

considering this game has been coming out for... 10 years? i will not believe that it's actually finished and out until it is in my hands, on my computer, and i'm playing it. and even then i will be expecting a blizzard ninja to bust in my front door and steal it back while i sleep.
Image
Image
"babies come out of the titities"~<3 Lemoxe
"all talk is not for twitter updates"~Stephen
User avatar
Desseler
Admin
Posts: 402
Joined: January 15th, 2010, 7:57 am
Ingame Name: [ATG] Desseler
SteamID: STEAM_0:0:23045696

Re: Starcraft 2

Post by Desseler » February 13th, 2010, 11:42 pm

Alright, I've opted into the starcraft beta and registered my starcraft deluxe.

Hopefully I'm chosen
WELL DON'T THAT BEAT ALL.
User avatar
Magus
Manager
Posts: 1003
Joined: August 12th, 2009, 9:44 pm
Ingame Name: [ATG] Mäġůş
SteamID: STEAM_0:0:17489579
Location: WI

Re: Starcraft 2

Post by Magus » February 14th, 2010, 3:21 pm

Kinda like Diablo 3, eh?
Image
Image
Image
Image
User avatar
5hortBu5
Admin
Posts: 21
Joined: January 6th, 2010, 9:25 am
Ingame Name: 5hortBu5
SteamID: STEAM_0:1:26277488

Re: Starcraft 2

Post by 5hortBu5 » February 15th, 2010, 9:27 am

More like Duke Nukem Forever. I'll believe it when it's running on my system.
Image
I got jealous of everyone's bitchin' banners, so I made one of my own :P
User avatar
Newman
Founder
Posts: 2253
Joined: June 14th, 2009, 12:33 am
Ingame Name: [ATG] Newman
SteamID: STEAM_0:1:5580905
Location: Fort Frances, Ontario
Contact:

Re: Starcraft 2

Post by Newman » February 17th, 2010, 4:13 pm

I think I got into the beta, at least it looks like it according to my Battle.net status.

Size: 1.64GB
<Stuff and Nonsense />
User avatar
Desseler
Admin
Posts: 402
Joined: January 15th, 2010, 7:57 am
Ingame Name: [ATG] Desseler
SteamID: STEAM_0:0:23045696

Re: Starcraft 2

Post by Desseler » February 17th, 2010, 4:33 pm

Newman wrote:I think I got into the beta, at least it looks like it according to my Battle.net status.

Size: 1.64GB
It says: "This download is not authorized"

DANG IT!
WELL DON'T THAT BEAT ALL.
User avatar
Newman
Founder
Posts: 2253
Joined: June 14th, 2009, 12:33 am
Ingame Name: [ATG] Newman
SteamID: STEAM_0:1:5580905
Location: Fort Frances, Ontario
Contact:

Re: Starcraft 2

Post by Newman » February 17th, 2010, 6:02 pm

Yeah I'm getting that too. Maybe someone pulled the pin too early.
<Stuff and Nonsense />
User avatar
Desseler
Admin
Posts: 402
Joined: January 15th, 2010, 7:57 am
Ingame Name: [ATG] Desseler
SteamID: STEAM_0:0:23045696

Re: Starcraft 2

Post by Desseler » February 17th, 2010, 6:14 pm

Newman wrote:Yeah I'm getting that too. Maybe someone pulled the pin too early.
what do you mean? Does this mean only 1 DL per launcher?
WELL DON'T THAT BEAT ALL.
User avatar
Newman
Founder
Posts: 2253
Joined: June 14th, 2009, 12:33 am
Ingame Name: [ATG] Newman
SteamID: STEAM_0:1:5580905
Location: Fort Frances, Ontario
Contact:

Re: Starcraft 2

Post by Newman » February 17th, 2010, 9:55 pm

It looks like that error is a known issue. Solved by redownloading a new copy of the downloader.
<Stuff and Nonsense />
User avatar
Darkblaze
Admin
Posts: 465
Joined: October 25th, 2009, 7:54 pm
Ingame Name: Darkblaze
SteamID: STEAM_0:0:18026806
Location: Places now

Re: Starcraft 2

Post by Darkblaze » February 17th, 2010, 10:27 pm

So you guys are in the beta?
User avatar
Desseler
Admin
Posts: 402
Joined: January 15th, 2010, 7:57 am
Ingame Name: [ATG] Desseler
SteamID: STEAM_0:0:23045696

Re: Starcraft 2

Post by Desseler » February 17th, 2010, 11:19 pm

I'm not but there are hopes that they will periodically give out more beta participants
WELL DON'T THAT BEAT ALL.
Post Reply